fbpx

Veel nieuwe dingen!

Veel nieuwe dingen!

Hi klimaatstrijders,

Dit weekend is het dan zo ver! De CO₂ok marketing campagne gaat van start, er komt een video aan waar ons hele concept wordt uitgelegd en Sanne is druk bezig gevatte afbeeldingen en opmerkingen te verzamelen voor onze social media pagina’s. Milo is bezig met de plugin update, zodat straks iedereen een mooie CO₂ok knop in hun webshop heeft staan. Hierbij krijgen wij veel hulp van Neef Louis Design door middel van feedback en tips. Zodoende wordt de knop steeds meer een uitnodiging voor mensen om op te klikken 🙂

We reizen van hot naar her om een goede werkplek te vinden. Tussendoor proberen wij zo veel mogelijk partners te bereiken om de plugin te installeren en is Sanne bezig met de marketing campagne. Inmiddels gaan wij in ieder geval op 2 festivals staan om mensen te overtuigen dat er iets gedaan moet worden aan de klimaatverandering en dat wij een oplossing hebben!

Vandaag zitten wij op een plek waar Schaalwerk zit, dit bedrijf maakt attributen voor onder andere Lowlands (wat iedereen wel kent toch?). Wij zitten in een met planken gemaakt kantoortje te werken, omringt door kunst en heel veel oude deuren, op de achtergrond horen wij mensen zagen, boren en hout op elkaar stapelen. Wat is hier veel te zien zeg!

Ik houd jullie op de hoogte van hoe onze marketing campagne loopt en of wij een vast kantoortje hebben waar wij vanuit kunnen werken 🙂

xx Joy 💚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *